Muutoksia Saimaan Kuitu Oy:n toiminnassa

Arvoisa Saimaan Kuidun asiakas!

 Kuluva vuosi tuo mukanaan muutoksia Saimaan Kuidun toimintaan. Toimitusjohtaja Tuomo Puhakainen jäi eläkkeelle ja itse aloitin huhtikuun puolessa välissä uutena toimitusjohtajana. Yritys ja sen toimintamallit ovat tulleet tutuksi, sillä aloitin toimitusjohtajuuteen valmentautumisen toimimalla viime vuonna rakentamisen projektipäällikkönä ja projektijohtajana. Työ on ollut mielekästä ja rakentamisen ollessa kiivaimmillaan myös hyvin vauhdikasta. Yhteistyöllä päästään parhaimpaan tulokseen, kiitos teille asiakkaille siitä.

Tuomo on tehnyt pitkän ja näkyvän uran teleliiketoiminnan parissa

Tuomo Puhakainen aloitti teleuransa 46 vuotta sitten huhtikuussa Posti- ja lennätinlaitoksessa. Tuomolla on ollut näköalapaikka Suomen tietoliikenteen kehitykseen. Hänen työuransa aikana tekniikka ja palvelut ovat siirtyneet puhelinavojohdoista valokuituyhteyksiin, telexistä internetpalveluihin ja Saimaa radiosta mobiilipalveluihin.

Hän on ollut vaikuttamassa Etelä-Karjalassa ja varsinkin Itä-Suomessa monien yritysten ja kuntien sekä kuntayhtymien telepalveluiden käyttöön. Hänen ideoistaan ja ajatuksistaan ovat syntyneet Etelä-Karjalan kuntien maakuntaverkko heti 2000-luvun alussa ja puhelinverkon laajakaistayhteydet kaikkiin Etelä-Karjalan kyliin vuosina 2003-2005.

Tuomo on vastannut Saimaan Kuidun valokuituverkon suunnittelusta ja sen liiketoimintamallista sekä yhtiön johtamisesta sen syntymisestä lähtien. Hänen apunaan ollut Savitaipaleen ja Taipalsaaren valokuituverkkojen suunnittelun osalta myös Paimensaaren valokuituaktiivi Kari Kotirinta.

Iso kiitos Tuomolle siitä suuresta työpanoksesta minkä hän on antanut Saimaan Kuidulle. Ilman hänen määrätietoisuuttaan ja sitoutuneisuuttaan emme olisi nyt tässä.

 Saimaan Kuidulla on 2690 valokuituverkkoliittymän ostanutta asiakasta – rakentaminen jatkuu toukokuun puolessa välissä

Saimaan Kuidun Savitaipaleen, Taipalsaaren ja Lemin valokuituverkot ovat lähes valmiina. Liittymien käyttöönottoja tehdään jatkuvasti kaikkien kuntien alueella sekä myös Suomenniemellä ja Jänkäsalossa. Valokuituverkon rakentamista jatketaan toukokuun puolessa välissä Suomenniemellä Huttusenniemeltä Kärpinrannan kautta Suomenkylän suuntaan ja sitten Suomenniemen keskustasta kohti Kauriansalmea. Lisäksi rakentamista jatketaan Suuressa Jänkäsalossa ja Savitaipaleen Torniossa sekä Lemin Vuolteen kannaksen alueella.

Poikkeusolot vaikuttavat monen ihmisen elämään – liittymätarjous 21.4. – 31.5.2020

Kuluva vuosi on ollut poikkeuksellinen myös kaikkialla jylläävän koronaviruksen takia. Saimaan Kuidun hallitus päätti tukea taajamien lapsiperheitä tarjoamalla heille mahdollisuutta tilata valokuituliittymä vanhalla 1990 euron hinnalla + 390 euron asennuspaketilla. Tarjousta laajennettiin ja nyt 21.4.-31.5.2020 välisenä aikana tarjous koskee kaikkia Savitaipaleen, Taipalsaaren ja Lemin asukkaita, yrityksiä ja vapaa-ajan asukkaita, joilla Saimaan Kuidun valokaapelikieppi on tontin vieressä tai kiinteistön maksimietäisyys Saimaan Kuidun runkoverkosta on 250 metriä. Erillinen palvelukuvaus löytyy Saimaan Kuidun nettisivuilta. Jos sinulla on tiedossa joku, joka valokuituyhteyttä on kaivannut, niin anna ystävälle vinkki tarjouksesta.

Hyvää kevään jatkoa ja pysytään terveinä!

Jari Käyhty
toimitusjohtaja
Saimaan Kuitu Oy

 

Similar Posts