|

Savitaipale ja Taipalsaari perustavat yhteisen voittoa tavoittelemattoman osakeyhtiön

Markkinointinimenä Saimaan Kuitu!

Savitaipaleelle ja Taipalsaarelle ollaan parasta aikaa rakentamassa valokuituverkkoa. Markkinointinimeksi on valittu Saimaan Kuitu ja nettisivut löytyvät ensi maanantaista (15.6.) lähtien osoitteesta www.saimaankuitu.fi.
”Torstai-iltana päädyttiin siihen että perustetaan voittoa tavoittelematon kuntien yhteinen osakeyhtiö hoitamaan valokuituasioita. Osuuskunnan perustamista mietittiin pitkään, mutta rahoitusteknisistä syistä päädyimme osakeyhtiöön” Savitaipaleen kunnanjohtaja Tapio Iso-Mustajärvi ja Taipalsaaren kunnanjohtaja Jari Willman kertovat.

Ennakkovarauksen kannattaa tehdä – ei sido, mutta ohjaa rakentamista

Taipalsaarella rakentaminen on ollut käynnissä jo useamman viikon. Tämän vuoden rakentamisalueille jokaiseen kiinteistöön on lähetetty esitteet asiasta sekä ennakkovarauslomakkeet. Lomakkeen voi täyttää vaikka ei asuisikaan vuoden 2015 rakennusalueella. Ennakkovaraukset ohjaavat tulevia rakennussuuntia. Myös Savitaipaleella tämän vuoden rakennusalueella asuvat saavat infopaketit suoraan kotiinsa.
”On hyvä että asukkaat saavat haluamaansa informaatiota. Ainakin meillä kyselytulva on ollut melkoinen ja myös kiitosta kunnan elinvoimaisuuteen tähtäävästä hankkeesta on saatu, mikä on joskus kuntasektorilla harvinaista”, Taipalsaaren kunnanjohtaja Jari Willman iloitsee.

Lisätietoja:
Savitaipaleen kunnanjohtaja Tapio Iso-Mustajärvi, [email protected]
Taipalsaaren kunnanjohtaja Jari Willman, [email protected]
Savitaipaleen ja Taipalsaaren kuntien erityisasiantuntija Heli Pajuvirta, [email protected]

Similar Posts