|

Saimaan Kuitu Oy ja BLC Telecom ovat solmineet yhteistyösopimuksen teleoperaattoripalveluista Saimaan Kuitu -valokuituverkkoyhtiölle

Saimaan Kuitu Oy ja BLC Telecom (Blue Lake Communications Oy) ovat perjantaina 28.8.2015 allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen teleoperaattoripalveluista Saimaan Kuitu valokuituverkkoyhtiölle.

Osapuolet ovat sopineet pitkäaikaisesta yhteistyöstä, jossa BLC Telecom toimittaa Saimaan Kuitu -valokuituverkkoyhtiölle uusia ja monipuolisia laajakaista- ja TV-palveluita niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Sopimuksen avulla varmistetaan Suomen laadukkaimmat ja nykyaikaiset laajakaista- ja TV-palvelut Savitaipaleen ja Taipalsaaren asukkaille, taloyhtiöille, yrityksille ja vapaa-ajan asukkaille.

Blue Lake Communications Oy:n toimitusjohtaja Martti Volotinen pitää tehtyä sopimusta uutena tärkeänä avauksena. ”BLC on harjoittanut teleoperaattoritoimintaa jo yli 125 vuoden ajan Savonlinnan seudulla, ja nyt BLC Telecom pääsee osallistumaan uuden ja nykyaikaisen valokuituverkon palveluiden toimittamiseen Etelä-Karjalan alueelle”, Martti Volotinen iloitsee.

”Saimaan Kuitu Oy on Savitaipaleen ja Taipalsaaren kuntien omistama voittoa tavoittelematon valokuituverkkoyhtiö. Kunnat haluavat taata toimintavarmalla valokuituverkolla kaikille kuntalaisille tasavertaiset nykypäivän ja tulevaisuuden tarpeita vastaavat internet yhteydet. Nopea 100 megan yhteys pitää olla kaikkien kansalaisten ja yritysten perusoikeus. Erityisesti haluamme hyödyntää valokuituverkkoa myös sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden digitaalisaatiossa”, kertoo Saimaan Kuidun toimitusjohtaja Tuomo Puhakainen.

”Yhteistyösopimus ilmentää hienoa pioneerihenkeä, jota Savitaipaleen ja Taipalsaaren kunnat ovat osoittaneet aloittamalla kuntien kattavan valokuituverkon rakennuksen”, toteavat yhdessä Blue Lake Communicationsin operatiivinen johtaja Hannu Väänänen ja Saimaan Kuidun hallituksen puheenjohtaja Iikko B. Voipio.

Lisätietoja antavat:
Blue Lake Communications Oy, operatiivinen johtaja Hannu Väänänen
p. 044 7775776, [email protected]

Saimaan Kuitu Oy, toimitusjohtaja Tuomo Puhakainen
p. 0400 141056, sähköposti [email protected]

Saimaan Kuitu Oy on Savitaipaleen ja Taipalsaaren kuntien omistama voittoa tavoittelematon valokuituverkkoyhtiö.

BLC Telecom (Blue Lake Communications Oy) tarjoaa Savonlinnan seutukunnalla kattavat ja laadukkaat tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalvelut henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille sekä teleoperaattoreille. Yhtiön vuotuinen liikevaihtotaso on noin 13 M€ ja henkilöstömäärä noin 60 henkilöä. BLC:n kotipaikka on Savonlinnassa, jonka lisäksi sillä on toimipisteet Mikkelissä ja Haminassa. Blue Lake Communications Oy on osa valtakunnallisesti toimivaa BLC-konsernia, jolla on toimipisteet 13 paikkakunnalla. Konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on yli 36 M€ ja henkilöstömäärä n. 230 henkilöä.
BLC on ollut yli 125 vuotta osa Savonlinnan seutukunnan arkea ja juhlaa, ja tällä tiellä jatketaan modernein välinein ja lähestymistavoin.

Similar Posts