Blue Lake Communications Oy (BLC) Saimaan Kuidun teleoperaattoriksi

Savitaipaleen ja Taipalsaaren kuntien hankintaringin hankintatyöryhmä päätti, että määräaikaan mennessä saatujen tarjousten sekä tarjouspyynnössä määriteltyjen valintakriteerien perusteella Savitaipaleen ja Taipalsaaren valokuituverkon teleoperaattoripalveluiden toimittajaksi valittiin Blue Lake Communications Oy.

BLC:n tarjous oli edullisin ja täytti kaikki tarjouspyynnön tiukat vaatimukset. BLC tarjous mahdollistaa Saimaan Kuidulle tarjota edulliset ja Suomen nopeimmat sadan megan ja gigan yhteydet Savitaipaleen ja Taipalsaaren alueen kotitalouksille, yrityksille ja vapaa-ajan asukkaille.

Lopullinen hankintasopimus syntyy neuvottelujen ja sopimusasiakirjojen laatimisen jälkeen elokuun alussa. Saimaan Kuidun palveluhinnasto tuotteineen julkistetaan tämä jälkeen elokuun puolessa välissä.

Similar Posts