Verkostojen rakentaminen vaatii jokaiselta kärsivällisyyttä

Kuntalaisia varten tehtävä infrastruktuurin parantaminen vaatii sekä alueiden asukkailta että rakentajilta yhteispeliä ja kärsivällisyyttä. Taipalsaarella ja Savitaipaleella Lappeenrannan Verkonrakennus Oy, Voimatel Oy ja Saimaan Kuitu tekevät yhteistyössä sähkö- ja valokuituverkon rakennustöitä ja siitä aiheutuu tilapäisiä liikenne- ja meluhaittoja. Urakoitsijat joutuvat katkaisemaan teitä asennustöiden vuoksi. Työt pyritään suorittamaan mahdollisimman tehokkaasti ja mahdollisimman vähin häiriöin.

Teiden katkaisukohdat paikataan väliaikaisesti joko murskeella tai öljysoralla. Lopullinen asfaltointi tehdään urakkatyönä laajoina kokonaisuuksina myöhemmin.

Kaapeleiden kytkentätyöt tullaan tekemään myöhemmin teknisessä etenemisjärjestyksessä ja siksi kaivantoja joudutaan osittain jättämään auki. Kaikki lopputyöt ja loppusiivous tehdään valmiiksi syksyn aikana. Pahoittelemme töistä aiheutuvia mahdollisia häiriöitä.

Tarvittaessa voitte ottaa yhteyttä toimijoiden projektipäällikköihin: Lappeenrannan Energiaverkot Oy, rakennuspäällikkö Vesa Karppanen, puh. 040 352 6506, Voimatel Oy, projektipäällikkö Erkki Heiskanen, puh. 044 793 8576 ja Saimaan Kuitu, projektipäällikkö Kari Kotirinta, puh. 050 453 2032.

Similar Posts