Saimaan Kuitu alentaa sadan megan internetpalvelun kuukausimaksua!

Saimaan Kuidun valokuituverkon rakentaminen on edennyt vuodesta 2015 lähtien kuluvalle syksylle suunnitelmien mukaisesti. Valokuituverkkoon on liittynyt jo yli 2600 asiakasta ja hanke on ollut kaikilta osiltaan onnistunut. Saimaan Kuidun talous on kunnossa ja yhtiö haluaa antaa myös asiakkaille etuja.

Valokuituverkon rakentamisen hankkeet Savitaipaleella, Taipalsaarella ja Lemillä ovat valmistumassa vuoden 2019 loppuun mennessä ja Saimaan Kuidun omistajakunnat nousevat ylimpään viiden tähden luokkaa valokuituliittymien saatavuudessa. Lisäksi valokuituverkkoa rakennetaan jo Suomenniemen alueella sekä Lappeenrannan teknillisen yliopiston läheisyydessä, koska alueella on erittäin huonot internet yhteydet.

Saimaan Kuitu toteuttaa EU:n tavoitteita, jolla taataa kansalaisille ja yrityksille Gigan internetpalvelut vuoteen 2025 mennessä niin maaseudulla kuin kaupungeissa. Suomen hallitusohjelmaan on myös kirjattu vastaavat tavoitteet.

Saimaan Kuidun tavoitteena on turvata asiakkaiden edulliset ja varmat internetpalvelut. Tämän takia Saimaan Kuitu tekee pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen teleoperaattorikumppaninsa Blue Lake Communications Oy:n (BLC) kanssa. Sopimus on pitkäaikainen ja takaa Saimaan Kuidun asiakkaille varmuuden internetpalveluiden kuukausihinnasta pitkälle 2020-luvulle. Yhteistyösopimus antaa tässä vaiheessa mahdollisuuden Saimaan Kuidulle myös alentaa sadan megan internetpalvelun kuukausihintaa 1.11.2019 alkaen. Lisäksi Saimaan Kuidulla ovat edulliset 300 megan ja Gigan internetpalvelut.

Lisäksi yhteistyösopimukseen kuuluu laaja valokuituverkon ylläpitopaketti, jonka perusteella BLC vastaa Saimaan Kuidun asiakkaiden internetpalveluiden laskutuksesta, asiakaspalvelusta ja valokuituverkon ylläpitopalveluista.

Saimaan Kuidun valokuituliittymän hinta on vielä vuoden 2019 loppuun asti omistajakuntien valokuituverkon saatavuusalueilla 1990 euroa. Ensi vuonna valokuituliittymän hinta nousee 3000 euroon, koska tukirahaa ei ole käytettävissä.

Lisätietoja:
Saimaan Kuitu Oy, toimitusjohtaja Tuomo Puhakainen, puh. 0400 141 056, [email protected]

Blue Lake Communications Oy, toimitusjohtaja Hannu Väänänen puh. 0447775776, [email protected]

Saimaan Kuitu Oy on Savitaipaleen, Taipalsaaren ja Lemin kuntien omistama valokuituverkkoyhtiö, joka perustettiin kuntalaisten tarpeesta käyttää nopeita ja varmoja tietoliikenneyhteyksiä. Saimaan Kuidun valokuituverkon rakentaminen aloitettiin vuoden 2015 keväällä.

Blue Lake CommunicationsOy (BLC) on Itä-Suomessa toimiva teleoperaattori jo 130 vuoden ajan. BLC on myös valtakunnallinen kasvava, vakavarainen, moderni turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava konserni. Konsernin BLC Telecom-liiketoiminta tarjoaa kattavat ja laadukkaat palvelut henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille sekä muille teleoperaattoreille. Palveluvalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalvelut – aina vaativista yritysratkaisuista joka kodin viihdepalveluihin.

Similar Posts