|

Watson päivitys keskiviikkona 5.10.2016 klo 02-04

Järjestelmäpäivitys

Watson-palvelussa tehdään taustajärjestelmien toimivuutta ja vakautta parantavia huoltotöitä keskiviikkona 5.10.2016. Huoltotöiden vuoksi klo 02.00-04.00 välisenä aikana voi esiintyä lyhyitä katkoksia Watson-palvelun käytössä.

Huoltotöiden jälkeen Watson-boksi ilmoittaa uudesta saatavilla olevasta päivityksestä. Mikäli boksissa ei näy kyseistä ilmoitusta, on käytössäsi oleva boksi päivittynyt automaattisesti. Huoltotöiden aikana live-tv-lähetysten katsominen tai tallenteiden tekeminen kyseiselle ajalle ei ole mahdollista.

Päivitys Watsonin Android-sovellukseen 6.10.2016

Watsonin Android-sovellus päivitetään torstaina 6.10.2016 Päivityksen myötä Watsonin peruskanavien live-tv-lähetykset ja tallenteet voi suoratoistaa Chromecastin avulla televisioon myös uudemmilla Android-laitteilla (Android 6.0 +).

Sinun tulee ladata uusi Watson-sovellus Google Playstä Android-laitteeseensa, mikäli laitteessasi ei ole asetuksena sovelluksen automaattinen päivitys. Mikäli sovellusten automaattinen päivitys on valittuna, päivitys ei edellytä sinulta toimenpiteitä.

Päivityksen jälkeen nykyinen Watson-sovellus on vanhentunut emmekä voi taata sen toimivuutta

Similar Posts