Yle Areena sovellus ei toimi kunnolla LG ja Samsung älytelevisioissa

Vika alkoi viime keskiviikkona tai torstaina ja se jatkuu edelleen. Vika ilmenee Areenan ohjelmassa siten, että näytöstä ei poistu ohjelmasta kertovat tekstit, ympyrä jatkaa pyörimistä koko ohjelman ajan ja samoin alapalkin aikajana jää kokoajaksi näkyviin. Lisäksi Areena sovellus jää jumiin ja se ei poistu kuin sulkemalla televisio. Viasta on ilmoitettu Ylelle. Myös Yle ilmoittaa nettisivuilla https://areena.yle.fi/tv viasta seuraavasti: Joissakin Yle Areenan äly-tv-sovelluksissa on ongelmia ohjelmien toistossa. Mobiili- ja web-palvelut toimivat normaalisti. Pahoittelemme häiriötä!  Vika korjataan Ylen mukaan pääisiäisen jälkeen.

Areenan ohjelmia voi katsoa internettiin liitetyn älytelevision nettisivujen kautta aivan normaalisti ilman edellä mainittuja haittoja.

Saimaan Kuidun valokuituyhteydet toimivat normaalisti. Areenan vika on ainakin LG ja Samsung älytelevisoissa, mutta se voi olla myös muiden merkkien älytelevisioissa.

Lisätietoja Saimaan Kuidun toimitusjohtajalta Tuomo Puhakaiselta, puhelin 0400141056.

Similar Posts