Huoltokatko 9.3.2016 klo 00.00 – 06.00

BLC tekee valtakunnallisessa huoltokatkossa useiden BLC runkoreitittimien päivitystöitä.
Töistä voi aiheutua lyhyitä katkoksia liikennöintiin 9.3.2016 klo 00.00 – 06.00 välisenä aikana.

Jos huoltokatkon jälkeen internet tai Watson IPTV liikenne ei toimi, niin asiakkaan kannattaa ottaa sähköt pois kuitupäätelaitteesta ja Watson laitteesta. Näillä toimenpiteellä kuitupäätelaite ja Watson laite käynnistyy uudelleen. Uudelleen käynnistyksen jälkeen pitää odottaa muutama minuutti, jotta internet liikenne ja Watson IPTV palvelu palautuu normaaliksi.

Jos internet tai Watson palvelu ei toimi edellä mainittujen toimenpiteiden jälkeen, niin ottakaa yhteys BLC:n häiriöilmoitus asiakaspalveluun: puhelin (015) 577 5350 tai sähköpostiin [email protected]

Similar Posts