Muutoksia MTV Total -kanavapaketissa

MTV Total-, MTV Total Sport- ja C More –kanavapaketteihin sisältyvä C More Tennis poistuu kanavavalikoimasta joulukuun lopussa, eikä ole katseltavissa kaapelitelevisiossa tai Watson-palvelussa 1.1.2017 lähtien.

Kanavan poistumisesta huolimatta tenniksen esittäminen MTV Totalin kanavilla jatkuu: MTV on juuri tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen tenniksen ATP-kiertueen turnausten esittämisestä. Siten Henri Kontisen ja muiden maailman parhaiden tennispelaajien esityksiä pääsee seuraamaan jatkossakin läpi vuoden MTV Totalilla ja MTV Total Sportilla!

MTV Total- ja MTV Total Sport –paketeista näet tenniksen lisäksi myös huippujääkiekkoa: Leijonat MM-kisoissa, Euroopan parhaat CHL:ssä ja Ruotsin huiput SHL:ssä. Joulukuun alussa starttaava hiihtokausi sisältää lähes 200 maailmancupin osakilpailua. Lisäksi mukana mm. F1-juhlavuoden ohjelmisto (F1-legendat ja ikimuistoisimmat F1-kaudet läpi talven), ravit, golfin PGA Tour, yleisurheilun hallikisat, IAAF:n Timanttiliiga ja World Challenge

MTV Fakta poistuu kanavavalikoimasta

Kuten jo aikaisemmin olemme tiedottaneet, MTV Total -pakettiin kuuluva MTV Fakta on poistumassa kanavavalikoimasta eikä enää ole katseltavissa kaapelitelevisiossta eikä Watson-palvelussa 1.1.2017 lähtien. MTV keskittää vuodenvaihteen jälkeen dokumenttisisältöisen ohjelmatarjontansa muille MTV Totalin kanaville.

Lisätietoja muutoksesta saat BLC:n asiakaspalvelusta ma-pe klo 9-16 joko puhelimitse 015 577 5310 tai sähköpostitse [email protected].

Similar Posts