BLC TV:n tuoterakenteen ja hinnoittelun muutokset 1.7.2020 alkaen

Hei!

Kaikille Saimaan Kuitu Oy:n asiakkaille, joilla on käytössään BLC TV, on lähetetty BLC:n toimesta kirje toukokuun loppupuolella tuoterakenteen ja hinnoittelun uudistuksista. Uudistukset tulevat voimaan 1.7.2020 lähtien.

Aikaisemmin kuukausihintaan sisältynyt Spin+ -tallennuspalvelu muuttuu erikseen tilattavaksi erillisellä kuukausihinnalla (5,90 €/kk). Jos et tarvitse kätevää tallennuspalvelua, niin palvelu sinänsä halpenee yhdellä eurolla (5,95 €/kk). Mobiili-palvelu maksaa jatkossa 4 €/kk. Jatkossa Nelosen tallentaminen on mahdollista 7 vrk ajaksi tilaamalla Spin+ -rinnakkaistuotteen Spin Nelosen (1 €/kk).  Asiakas voi siis tilata palvelusta vain ne osat, jotka tarvitsee.

Uusi hinnasto löytyy liitteestä (voimassa 1.7.2020 alkaen). Tässä vielä tiivistetysti:

 S                           5,95€/kk

M                         13,95€/kk

L                           20,95€/kk

Mobiili               4,00€/kk

Spin+                  5,90€/kk

Spin Nelonen (vain Spin+ tilaajille) 1,00€/kk

Hinnat sisältävät tekijänoikeusmaksu ja alv:n. Jokainen komponentti  on tilattavissa erikseen (Spin Nelonen vain Spin+ tuotteen tilanneille).

Tällä hetkellä käytössä olevat palvelut (peruspaketti, Spin+ ja mobiili jos se on tilattu) jatkuvat uudella hinnalla ellei asiakas peruuta tilaustaan kesäkuun loppuun. Asiakas voi tehdä peruutusilmoituksen BLC:lle 30.6.2020 asti.

BLC TV hinnasto 1.7.2020 alkaen

 

Samankaltaiset artikkelit