Watson muuttuu BLC TV:ksi 12.12.2018

Ohessa BLC:n tiedote asiasta. Saimaan Kuitu Oy:n Watsonin tilanneita asiakkaita BLC on informoinut asiasta kirjeitse. Lisätietoja löytyy myös BLC:n nettisivuilta.

Iptv-palvelu Watsonin toimittaja on irtisanonut jälleenmyyntisopimuksensa BLC Telecomin kanssa ja he eivät voi enää jatkossa toimittaa asiakkailleen Watson-palvelua. Tämän vuoksi BLC Telecom uudistaa palvelutarjontaansa. Kaikki BLC:ltä tilatut Watson-palvelut vaihdetaan uuteen iptv-palveluun, BLC TV:hen, keskiviikkona 12.12.2018.

Jos sinulla on tällä hetkellä BLC:ltä tilattu Watson-palvelu, huomioi nämä seikat:

  • Tilaamasi Watson päättyy automaattisesti 12.12. kello 9.00. Siirrämme asiakkaitamme uuteen BLC TV -palveluun vaiheittain. Suurin osa muutoksista saadaan tehtyä saman päivän aikana n. klo 17.00 mennessä. BLC TV on käytössä kaikilla tilaajilla viimeistään torstaina 13.12. kello 16.00. Oman asuinalueesi tilanteen näet huolto- ja häiriötiedotesivuiltamme » 
  • Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi säilyy entisellään. Mikäli olet kadottanut tunnuksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme »
  • Vaihdamme kaikkiin nykyisiin Watson-tilauksiin BLC TV S -peruskanavapalvelun. Tilaamasi palvelun kuukausihinta säilyy nykyisellään 31.12.2018 asti ja uusi BLC TV -hinnoittelu astuu voimaan 1.1.2019.
  • Saadaksesi BLC TV -palvelun käyttöösi sinun tulee käynnistää iptv-boksisi uudelleen irroittamalla sen virtajohto hetkeksi.
  • Jos käytät älytelevisiota, hae laitteen sovelluskaupasta uusi Ålcom IPTV -sovellus.
  • Mikäli käytössäsi on ollut Watson-tikku, sinun tulee hankkia uusi päätelaite. Asiakaspalvelumme on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä lähiaikoina. Halutessasi voit myös itse ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • BLC TV:n mobiilikäyttö edellyttää MobiiliTV -lisäpalvelun hankkimista. Voit tehdä tilauksen BLC TV:n tilausvalikosta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme »
  • Jos olet tilannut Watsonin kautta C More kanavapaketin: Jos käytät BLC Kaapeli -laajakaistaa tai sinulla ei ole ollut käytössä erillistä iptv-boksia, tilauksesi päättyy automaattisesti 12.12.2018. Muussa tapauksessa tilauksesi jatkuu ennallaan.
  • Jos olet tilannut Watsonin kautta Viasat -kanavapaketin: Tilauksesi jatkuu ennallaan.
  • Jos olet tilannut Watsonin kautta jonkin muun kanavapaketin: Paketin tilaus päättyy 12.12.2018.

 

 

https://www.blc.fi/blctv

Similar Posts