Watson-palvelun peruskanaviin ja kanavapaketteihin muutoksia joulukuussa

Watsonin peruskanavavalikoima uudistuu joulukuun aikana. Maksuttomat Next-kanavapaketti ja HD-start poistuvat valikoimasta ja niiden tilalle tulee runsaasti uusia, maksuttomia peruskanavia, jotka ovat katseltavissa ilman erillistä tilausta tai paketin aktivointia.

Uudet peruskanavat tulevat katseltaviksi tiistaina 12.12.2017

Muutoksen myötä Watsonin vapaasti katseltavien peruskanavien kanavien valikoima kasvaa. Kanavat eivät vaadi erillistä tilausta. Mikäli uudet kanavat eivät kuitenkaan näy Watsonissasi muutospäivän aikana, käynnistä Watson-päätelaitteesi uudelleen.

Watsonin maksukanavavalikoima uudistuu 1.1.2018

Watsonin maksukanavavalikoima uudistuu tammikuun alussa. Seuraavat kanavapaketit poistuvat Watsonin maksukanavavalikoimasta 1.1.2018: Stingray, Nordic HD, News, Base, BBC, Europe, Sports, TV Mini, TV Mix Mini ja HustlerTV. Lisäksi 1.1.2018 päättyy tilausvideopalvelu HustlerVOD.

Uutena kanavapakettina valikoimaan tulee kanavapaketti Elisa Mix S (9,90€/kk). Kanavapaketti on tilattavissa valokuituliittymien käyttäjille ja sen katselu edellyttää Watson-päätelaitetta (boksi tai tikku).

Watsonin uuden perus- ja maksukanavavalikoiman löydät oheisen linkin takaa 12.12.2017.
http://www.blc.fi/yksityisille/netti/watson/

Pahoittelemme kanavamuutoksista mahdollisesti aiheutuvaa harmia.

BLC Telecom Asiakaspalvelu

Similar Posts